Wanneer

  • ma 25 mei 2020
    van 09.30u tot 14.30u

Prijs

€ 75,00

Waar

naam
Restaurant Eyckerhof
adres
Spuistraat 212880 Bornem
Google Maps
Toon op Google Maps

Organisatie

naam
cc Binder Puurs

Contact

Telefoon
03 203 27 05
e-mail
vrijetijdsloket@puursam.be
Deel deze pagina
Deze informatie is niet meer actueel!

In het eerste deel van de workshop gaan we op bezoek bij Goossens in Malderen. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in het telen van asperges. Je krijgt uitleg over het ganse proces van begin tot verpakking.

Daarna krijg je de kans om jezelf culinair te verruimen. Samen met chefkok Ferdy Debecker en andere hobbykoks maak je zelf een hapje, een voor- en hoofdgerecht met - hoe kan het ook anders - asperges klaar in zijn restaurant Eyckerhof.

Gedurende de workshop smul je uiteraard van de klaargemaakte gerechten.

Menu:

  • Aperitief: glas cava
  • Voorgerecht met een glas wijn
  • Hoofdgerecht met een glas wijn
  • Koffie met snoepschotel

Maximum aantal deelnemers: 20 personen.